Power BI consultant vacature bij GAC

Werken als Power BI consultant bij GAC?

Jij bent een specialist op het gebied van Power BI en zou graag als consultant aan de slag gaan. Dat kan bij GAC! Power BI is één van de oplossingen die we onze klanten bieden. Wanneer je bij ons komt werken, kom je in aanraking met het gehele Microsoft landschap. Maar als Power BI specialist, is je dat vast niet onbekend. Wanneer bij een klant een product van Microsoft geïmplementeerd wordt, begeleid jij als consultant het gehele traject. We leren je graag alle kneepjes van het vak én onze software.

Vacature technisch consultant
Hoe is het om te werken bij GAC?

Ben jij een Power BI specialist die op zoek is naar een toffe baan, dan maken we graag kennis met je. We vertellen je graag meer over ons! We vinden een prettige werkplek erg belangrijk en hechten veel waarde aan vitaliteit. Hierbij hebben we veel aandacht voor jouw mentale gezondheid en veerkracht. Maar ook fysieke gezondheid vinden we belangrijk, daarom zorgen we voor een inspirerende werkomgeving en een vitale lunch. Een gezonde collega is een gelukkige collega! En die wordt nog gelukkiger van onze opleidingen, trainingen, workshops en onvergetelijke bedrijfsuitjes. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om flexibel te werken en krijg je 27 vakantiedagen om jezelf helemaal op te laden.

Power BI specialist én Microsoft Gold Partner

Bij GAC zijn we niet alleen gespecialiseerd in Power BI, we zijn Microsoft Gold Partner. Dat houdt in dat onze gespecialiseerde vaardigheden met betrekking tot het implementeren van Microsoft software, erkend zijn door Microsoft. We staan in directe verbinding met Microsoft en hebben toegang tot alle productlicenties. Werken bij een Microsoft Gold Partner heeft nog veel meer voordelen, daar vertellen we je graag meer over!

Microsoft Gold Partner
Vul jij onze Power BI consultant vacature in?

Dus ben jij de Power BI specialist waar we naar op zoek zijn? Heb je daarnaast ook kennis van onze andere Microsoft oplossingen, of ben je bereid hiermee aan de slag te gaan? Dan maken we graag kennis met je. Aan formele sollicitatieprocedures doen we niet, we nodigen je graag gewoon uit voor een kopje koffie of thee. We horen graag wat je voor ons zou kunnen betekenen! Het kan zijn dat een online assessment onderdeel is van de procedure. Is er een match? Dan heten we je graag welkom in ons team!