Dynamics vacatures bij GAC

Werken bij GAC: de Microsoft Dynamics specialist

Ben jij de Microsoft Dynamics specialist die we zoeken? Dan hopen we dat wij de werkgever zijn waar jij naar op zoek bent! We vertellen je graag hoe het is om bij GAC te werken. Allereerst staat persoonlijke ontwikkeling bij ons voorop. We realiseren samen jouw dromen en doelen en je krijgt alle ruimte om de expert binnen jouw vakgebied te worden! De volgende zaken vinden we belangrijk:

  • Een goede werk/privé balans. We werken flexibel en je krijgt 27 vakantiedagen.
  • Werkplezier! Niets is belangrijker dan met plezier naar je werk gaan. Dit bevorderen we door opleidingen, trainingen en workshops aan te bieden. Daarnaast zijn onze bedrijfsuitjes onvergetelijk.
  • Vitaliteit. Gezonde collega’s zijn gelukkige collega’s! We zorgen voor een inspirerende werkomgeving en een vitale lunch. Daarnaast hebben we ook veel aandacht voor jouw mentale gezondheid en veerkracht.
Dynamics vacatures bij een Microsoft Gold Partner

GAC is een Microsoft Gold Partner. Dat betekent dat wij erkende, gespecialiseerde vaardigheden bezitten met betrekking tot het implementeren van Microsoft software voor onze klanten. We blijven constant in ontwikkeling en staan in directe verbinding met Microsoft. Doordat we toegang hebben tot alle productlicenties, ontwikkelen we demo’s die Proof of Concept bieden. We vertellen je graag meer over het werken bij een Microsoft Gold Partner!

Is een baan als Dynamics 365 consultant wat voor jou?

Wanneer bij een klant een product van Microsoft Dynamics wordt geïmplementeerd, begeleid jij als consultant het gehele traject. Je bepaalt hoe het systeem het beste kan worden ingericht en laat zien hoe alles werkt. Je ondersteunt waar nodig en dat stopt niet wanneer het systeem geïmplementeerd is. Ook na livegang blijf je in contact om de klant optimaal te ondersteunen.

Vacature Technisch Consultant
Dynamics 365: demo’s, oplossingen en nieuwe mogelijkheden

Er zijn verschillende Dynamics vacatures beschikbaar bij GAC. Misschien is juist het sales aspect meer iets voor jou. Jij weet precies wat een klant nodig heeft en adviseert welke tools daar het meest geschikt voor zijn. Zo kom je in aanraking met het gehele Microsoft landschap, verzorg je inzichtelijke demo’s en overtuig je de klant van de oplossingen en mogelijkheden die onze software biedt. Charon is een van onze pre-sales consultants en vertelt je graag meer.

Development Dynamics vacatures

Liggen jouw interesses eerder aan de technische kant van het spectrum, ook dan kun je bij ons terecht. Zo hebben we momenteel een development functie openstaan. Hierbij ga je aan de slag met het (door)ontwikkelen van het Microsoft Dynamics 356 platform en zet je klantwensen om in vooruitstrevende technische oplossingen. Je levert daarnaast een proactieve bijdrage aan onze migratieprojecten.

Vacature Software Developer

Interesse in onze Dynamics vacatures?

Heb je interesse in één van onze Dynamics vacatures? Dan maken we graag kennis met jou. Aan formele sollicitatieprocedures doen we niet, we drinken graag een kopje koffie of thee (dat mag natuurlijk ook) met je. We horen graag wat je voor ons zou kunnen betekenen! Het kan wel zijn dat een online assessment onderdeel is van de procedure.. Zijn we allebei enthousiast? Dan kun je aan de slag!

Maak kennis met ons!