Dynamics vacatures bij GAC

Werken bij GAC: dé Microsoft Dynamics specialist!

Ben jij dé Microsoft Dynamics specialist die we zoeken? Dan hopen we dat wij dé werkgever zijn waar jij naar op zoek bent! We vertellen je graag meer over het werken als Dynamics 365 consultant bij GAC. Allereerst staat persoonlijke ontwikkeling bij ons voorop. Samen realiseren we jouw dromen en doelen. Je krijgt alle ruimte en tools om een expert binnen je vakgebied te worden. Het volgende vinden wij daarbij erg belangrijk:

  • Een goede werk-privébalans. Je werkt flexibel én krijgt 27 vakantiedagen.
  • Werkplezier! Niets is belangrijker dan met een glimlach op je gezicht naar je werk gaan. Dit bevorderen we door opleidingen, trainingen en workshops aan te bieden. Ook onze bedrijfsuitjes zijn onvergetelijk.
  • Vitaliteit. Gezonde collega’s zijn gelukkige collega’s! We zorgen voor een inspirerende werkomgeving én een vitale lunch. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan jouw mentale gezondheid en veerkracht.
Dynamics vacatures bij een Microsoft Gold Partner

GAC is een Microsoft Gold Partner. Wat dat betekent? Wij bezitten erkende, gespecialiseerde vaardigheden met betrekking tot het implementeren van Microsoft software. We blijven constant in ontwikkeling en staan in directe verbinding met Microsoft. Doordat we toegang hebben tot alle productlicenties, ontwikkelen we demo’s die Proof of Concept bieden. Interesse in een Dynamics vacature? We vertellen je graag meer over het werken bij een Microsoft Gold Partner!

Is een baan als Dynamics 365 consultant iets voor jou?

Als Dynamics 365 consultant bij GAC ben je van alle markten thuis. Wanneer er bij een klant een product van Microsoft Dynamics wordt geïmplementeerd, begeleid jij het gehele traject. Je bepaalt hoe het systeem wordt ingericht én laat zien hoe alles werkt. Bovendien ondersteun je waar nodig. En dat stopt niet wanneer het systeem geïmplementeerd is! Ook ná livegang blijf jij als Dynamics 365 consultant in contact om de klant optimaal te ondersteunen.

Vacature Technisch Consultant
Dynamics 365: demo’s, oplossingen én nieuwe mogelijkheden

Bij GAC staan er verschillende Dynamics vacatures open. Is het sales aspect iets voor jou? Jij weet precies wat een klant nodig heeft en adviseert welke tools daar het meest geschikt voor zijn. Zo kom je in aanraking met het gehele Microsoft landschap, verzorg je inzichtelijke demo’s én overtuig je de klant van de oplossingen en mogelijkheden die onze software biedt. Charon is één van onze pre-sales consultants. Hij vertelt je graag meer!

Development Dynamics vacatures

Liggen jouw interesses aan de technische kant van het spectrum? Ook dan ben je bij GAC aan het juiste adres. Zo hebben we momenteel een development functie openstaan. In deze functie ga je aan de slag met het (door)ontwikkelen van het Microsoft Dynamics 365 platform en zet klantwensen om in vooruitstrevende technische oplossingen. Je levert daarnaast een proactieve bijdrage aan onze migratieprojecten. Klinkt goed, toch? Bekijk deze Dynamics vacature en solliciteer direct.

Vacature Software Developer

Interesse in onze Dynamics vacatures?

Ben je op zoek naar een baan als Microsoft Dynamics specialist? En heb je interesse in één van onze Dynamics vacatures? We ontmoeten je graag. Aan formele sollicitatieprocedures doen we niet. We drinken graag een kopje koffie (of thee, dat mag natuurlijk ook). Tijdens een gesprek bekijken we graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het is ook mogelijk dat een online assessment onderdeel is van de procedure. Zijn we allebei enthousiast? Aan de slag!

Maak kennis met ons!