Over GAC

Microsoft Partner

GAC is al jarenlang onderdeel van het Microsoft Partner Network. Als trots partner vormt GAC een belangrijke schakel tussen de ontwikkelaars en eindgebruikers. Onze medewerkers bezitten de benodigde certificeringen en competenties. Over de gehele breedte van onze dienstverlening, staan wij bekend om onze vooruitstrevende kennis en expertise m.b.t. Microsoftbedrijfssoftware. Van ICT-services tot applicatie-development en niet te vergeten de Microsoft365 oplossingen. Wij maken optimaal gebruik van alle kanalen die Microsoft beschikbaar stelt en lopen voorop m.b.t. de laatste technieken.

Ga naar corporate

Wat kun jij van GAC verwachten?

#growingtogether

Professionele & persoonlijke ontwikkeling

 • Grow methodiek, inzicht in jouw groeipotentieel
 • BHAG, jouw stip aan de horizon
 • Realiseer jouw dromen en persoonlijke doelen
 • Teamwork, samenwerking vormt de sleutel tot groei
#worklifebalance

Goede balans tussen werk en privé

 • Vrijheid en zelfsturing
 • Flexibiliteit, locatie onafhankelijk werken
 • Aandacht voor vitaliteit
 • 27 vakantiedagen
#werkplezier

Aandacht voor jou!

 • Opleidingen en workshops
 • Bootcamptrainingen
 • Teambuilding
 • Events & fun
#vitaliteit

Vitaliteit(s)programma GAC

 • Gezonde werkomgeving, dagelijks vitale lunch
 • GAC vitaal coach Melanie van Driel
 • Ondersteunende en interactieve activiteiten
 • Niet alleen aandacht voor het fysieke aspect, maar juist het mentale
Onze kernwaarden
Delen
Onze belofte is ‘Growing together’. Als je kunt delen, kun je vermenigvuldigen en groeien. We sparren en leren met onze collega’s en klanten. Door kennis met elkaar te delen, ontstaat er een win-win situatie. Een open en directe manier van communiceren draagt hier positief aan bij. We vertrouwen op elkaar.
Ondernemen
Ondernemend zijn betekent dat we ons proactief opstellen richting elkaar en onze klanten. We nemen initiatief en zijn continue op zoek naar innovatieve en constructieve oplossingen om onze klanten te helpen groeien. Kansen in de markt worden tijdig gesignaleerd en we gaan samen voor het beste eindresultaat.
Inspireren
Inspireren betekent onze collega’s en klanten prikkelen met vernieuwende en uitdagen ideeën. Het kenmerk van inspiratie is dat het van binnenuit komt. Inspiratie is geen systeem, geen logica, geen structuur. Inspireren betreft ook geen primaire vaardigheid. Wij geloven dat wanneer je bezield bent en vol passie je werk kunt doen, je vanzelf inspirerend bent.
Verantwoordelijkheid nemen
Wanneer je je verantwoordelijk voelt, besef je dat jouw persoonlijke belang samenhangt met het grotere belang van onze klanten en GAC. Je verantwoordelijkheid nemen betekent dat je de regie neemt en initiatief toont. Je in staat bent jezelf en andere de ruimte te geven om elkaar aan te spreken op gedrag, functioneren en resultaten. Dit vraagt om ruimte, vrijheid, vertrouwen en het met elkaar in verbinding staan.

MVO, duurzaamheid en sponsoring

GAC hecht veel belang aan het ondersteunen van diverse maatschappelijke doelen. Wij ondersteunen diverse initiatieven en bieden onze medewerkers de ruimte om actief bij te dragen. Door ons in te zetten voor de maatschappij realiseren we groei. Dat is Growing Together in de breedste zin van het woord.

Deze maatschappelijke doelen ondersteunen wij
Stichting Circle4Life
Ieder kind, waar ook ter wereld, heeft recht op een fijne jeugd, op bescherming, op een goede gezondheid, op liefde, op een huis om in te wonen en een bed om in te slapen.
Naar de Top voor KiKa
De stichting Naar de Top voor KiKa brengt jaarlijks een groep klimmers bij elkaar. Zij halen zoveel mogelijk donaties binnen om Stichting KiKa te ondersteunen in de strijd tegen kinderkanker.
Alpe d'HuZes
Jaarlijks nemen duizenden mensen deel aan het wielerevenement Alpe d'HuZes om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoekfonds bij KWF Kankerbestrijding.
Kili Explorer
Kili Explorer haalt met een zesdaagse klim naar de top van de Kilimanjaro een kwart miljoen euro op om het leven van voormalige kindsoldaten in Noord-Uganda te verbeteren.

Dit zeggen jouw collega's

Bekijk alle verhalen
Charon Konings
Je wordt door collega’s en teamleiders aangemoedigd je kennis te vergroten. De vrijheid en mogelijkheden zijn er, maar jij besluit wat je wilt leren en in welk tempo je dat doet.
stories_decor1
stories_decor2
stories_decor3
Pieter van Halder
Als Sales Manager ben ik verantwoordelijk voor twee dingen: de zaken die we doen bij onze bestaande klanten en het binnenhalen van nieuwe projecten bij prospects.
stories_decor1
stories_decor2
stories_decor3
Max Mulders
We gaan het gewoon doen!
stories_decor1
stories_decor2
stories_decor3
Zijn wij een match?

Twijfel jij nog of GAC hét bedrijf voor jou is? Doe dan hier de matchtest! In slechts 5 vragen kom jij erachter of er stiekem al een GAC’er in jou schuilgaat? Wij zijn benieuwd!

Doe de matchtest

Ik heb wel eens gedacht dat ik het nooit onder de knie zou krijgen, maar het is allemaal goed gekomen! Als je echt iets wilt, dan kom je er wel!

De vrijheid die we bij GAC krijgen vind ik top. Als ik een dag thuis kan werken, is dat vaak geen probleem!

De grote diversiteit aan bedrijven maakt het heel dynamisch.

Het is hier ook lekker informeel en we helpen elkaar altijd. Collega’s laten elkaar in hun waarde.

Al die verschillende aspecten, dat dynamische, maakt het een hele leuke en afwisselende baan. Ik weet bij binnenkomst, bij wijze van spreken, niet wat ik die dag precies ga doen.

In mijn functie heb ik ontzettend veel contact met mensen. Met klanten, maar ook met collega’s.

Dat ik kan doen wat ik echt leuk vind, bij een bedrijf dat ik leuk vind.