Wil jij ook werken bij een Microsoft Partner?

Wat is een Microsoft Partner?

Microsoft is een zogeheten partner-led organisation. Dat betekent dat Microsoft de hardware, software en trainingen ontwikkelt en levert. De verkoop of implementatie hiervan ligt echter niet bij Microsoft, maar bij haar partners. GAC is zo’n partner van Microsoft. Dat betekent dat wij een belangrijke schakel vormen tussen de ontwikkelaar en de eindgebruiker.

 

 

Niet elke Microsoft Partner is hetzelfde

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen het partnership-programma van Microsoft. Hierdoor kun je je als organisatie onderscheiden. Je kunt bepaalde competenties behalen, die je als een soort keurmerk kunt voeren. Hierbij wordt er gekeken naar hoe succesvol je bent in je dienstverlening. Graadmeters hierbinnen zijn een bepaald aantal gecertificeerde werknemers, bepaalde omzet en klantreferenties.

 

 

GAC Business Solutions is Microsoft Gold Partner

Er zijn drie gradaties binnen het Microsoft partnerschap: Microsoft Partner, Silver Partner en Gold Partner. GAC Business Solutions is met trots een Microsoft Gold Partner! Dat betekent dat wij de hoogste certificering bezitten. Een Gold Partner heeft gespecialiseerde vaardigheden met betrekking tot het implementeren van speciale oplossingen.

 

 

"Enkel de top 1% van Microsoft Partners heeft de Gold certificering. En GAC is er daar één van!"
Werken bij GAC: Microsoft Gold Partner

Stel, je gaat aan de slag bij GAC. Wat zijn dan de voordelen van werken bij een Microsoft Gold Partner?

  • De Microsoft oplossingen en de competenties die daaraan gekoppeld zijn, ontwikkelen continu. Gold Partners zijn hierdoor altijd up-to-date.
  • Gold Partners staan in directe verbinding met Microsoft. Hoewel wij echte experts zijn, hoeven we Microsoft zelden te consulteren. Echter, wanneer dat wel nodig is, krijgen we direct toegang tot geavanceerde ondersteuning binnen Microsoft Business Solutions.
  • Gold Partners hebben ook toegang tot allerlei productlicenties. Hiermee kunnen we demo’s ontwikkelen die Proof of Concept (PoC) bieden.
  • Medewerkers van een Microsoft Gold Partner hebben een hoge werktevredenheid, wat natuurlijk ook leidt tot tevreden klanten. Je blijft je continu ontwikkelen om de laatste trends bij te benen. Persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers staat dan ook hoog in het vaandel bij GAC.
Lees meer over werken bij GAC