Consultant CRM

Jouw kwaliteiten als CRM consultant

Als consultant CRM ben je een verbinder in hart en nieren. Dit is het allerbelangrijkste in je functie. Ook ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen de ICT. En denk je mee over hoe dit nog beter kan. Natuurlijk staan klanten bij jou op nummer 1. Jij helpt ze naar de volgende stap en bereikt doelen. Maar ook je collega’s zijn ontzettend belangrijk. Jij als CRM consultant gaat niet alleen aan de slag met Microsoft Dynamics, je stuurt ook een team van specialisten inhoudelijk aan. Want winnen doe je samen. Klinken deze kwaliteiten jou als muziek in de oren? Kom bij ons team!

Werken als consultant CRM bij GAC

Waarom werken bij GAC? Dat leggen wij graag aan je uit. Allereerst vinden wij het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarom is het mogelijk om flexibel te werken én krijg je 27 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt, tenminste. Daarnaast organiseren we onvergetelijke bedrijfsuitjes. Zo leer je je collega’s ook eens in een andere setting kennen. Ook vitaliteit staat hoog in ons vaandel. We zorgen daarom voor een inspirerende omgeving en een gezonde lunch.

Werken bij GAC is onafscheidelijk verbonden aan persoonlijke ontwikkeling. Iets wat we bijzonder belangrijk vinden. Wat dat inhoudt? Je krijgt alle ruimte om een échte expert te worden in de CRM consultancy. Samen realiseren we jouw dromen en doelen. Hoe we dat doen? Allereerst stellen we jouw persoonlijke BHAG op. Wat dat precies is, lees je in het verhaal van één van onze CRM consultants: Roos.

Lees hier het verhaal van Roos

Vacature CRM consultant

Als CRM consultant kun jij lezen en schrijven met CRM strategieën en implementaties. Jij bent een een klankbord voor onze klanten. En dat gaat verder dan het implementeren van een product. Jij zoekt continu naar een totaaloplossing. Een oplossing om die stip aan de horizon te bereiken. Zo maak je écht verschil. Herken jij jezelf in deze kwaliteiten? En zie je jezelf wel werken als CRM consultant bij GAC? Bekijk onze openstaande vacature en solliciteer direct. Wij kunnen je expertise goed gebruiken!

Vacature CRM consultant

Microsoft Dynamics CRM consultant

Wanneer je bij ons aan de slag gaat als CRM consultant, werk je veel met Microsoft Dynamics 365 CRM. GAC is namelijk een Microsoft Gold Partner. Dit houdt in dat wij een belangrijke schakel zijn tussen de software van Microsoft en de eindgebruiker. Als Microsoft Dynamics CRM consultant, brengt dit veel voordelen met zich mee. Alle Microsoft oplossingen ontwikkelen continu. Wij als Gold Partner zijn áltijd up-to-date omdat we in directe verbinding staan. Jij blijft jezelf constant ontwikkelen om de laatste trends bij te benen. Het resultaat? Hoge werktevredenheid. Benieuwd naar meer voordelen? Ontdek ze hier.

Aan de slag in de CRM consultancy bij GAC?

Spreekt onze CRM consultant vacature je aan? En sta je te popelen om aan de slag te gaan met Microsoft Dynamics bij GAC? Solliciteer dan direct! We ontmoeten je graag. Koffie, thee of een verfrissend glas water? Het staat voor je klaar. Een formele sollicitatieprocedure staat niet in ons woordenboek. We leren je vooral graag beter kennen. Dus: kun jij niet wachten om deze uitdagende functie in de CRM consultancy te vervullen? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op!