Werken als ERP consultant

Verschillende vacatures op het gebied van ERP

Bij GAC vind je verschillende vacatures die allemaal op hun eigen manier te maken hebben met onze ERP software. Zo kun je aan de slag als software developer, maar ook als technisch consultant of projectmanager. Er staan verschillende software vacatures open voor jou als ERP specialist.

Aan de slag als projectmanager ERP?

Houd jij graag de touwtjes in handen, denk je altijd vooruit en weet je goed te achterhalen wat de klant nodig heeft? Dan is een functie als projectmanager ERP wel wat voor jou! Je vertaalt de organisatiedoelstelling van onze klanten naar projectdoelstellingen en haalt zo de beste resultaten. Jouw organisatorische en sturende talent komt hier optimaal tot zijn recht. Meer weten?

Bekijk onze vacature Projectmanager ERP

Of is een functie als sales manager ERP meer iets voor jou?

Weet jij hoe je een ERP systeem het best kan verkopen? En welke toepassingen nodig zijn om onze (potentiële) klanten verder te helpen? Dan is een functie als sales manager ERP echt wat voor jou. Charon werkt op onze pre-sales afdeling en kan je precies vertellen hoe zijn functie eruit ziet!

Lees hier het verhaal van Charon
Werken bij GAC als ERP consultant

We hebben het tot nu toe vooral over jou en je kwaliteiten als ERP consultant gehad. Jij wil natuurlijk ook graag weten hoe het is om bij GAC te werken! Dat vatten we graag voor je samen:

  • Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Samen met jou realiseren we je doelen en bieden we je alle tools en mogelijkheden om dé expert in jouw vakgebied te worden.
  • Gezonde collega’s zijn gelukkige collega’s! Daarom besteden we veel aandacht aan vitaliteit. Je komt te werken in een inspirerende omgeving en rond het middaguur kun je genieten van een vitale lunch. Daarnaast hebben we ook veel aandacht voor jouw mentale gezondheid en veerkracht.
  • We vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarom kun je bij ons flexibel werken en krijg je 27 vakantiedagen.
  • Maar uiteindelijk is niets belangrijker dan werkplezier! We zorgen er graag voor dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. We bieden daarom regelmatig workshops, trainingen en opleidingen aan zodat je nóg beter in je werk kan worden. En we organiseren de tofste bedrijfsuitjes.
Lees meer over werken bij GAC
We maken graag kennis met je!

Ben jij de ERP consultant die we zoeken? En heb je een vacature gezien die helemaal bij jou past? Dan maken we graag kennis met je. We doen niet aan formele sollicitatieprocedures, maar drinken gewoon een kop koffie (of thee) met je om je beter te leren kennen. Maak je snel een afspraak?