Software vacatures bij GAC

Alles over werken bij GAC!

Oké, we hebben dus héél wat software vacatures openstaan. We vertellen je met alle liefde wat de functie-eisen zijn, maar we vertellen je nóg liever hoe het is om te werken bij GAC! Om te beginnen staat de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers hoog op onze prioriteitenlijst. Je krijgt bij ons volop ruimte om koploper binnen jouw vakgebied te worden. Samen realiseren we jouw dromen en persoonlijke doelen. Daarbij geloven we dat teamwork de sleutel tot groei biedt. Ook de volgende punten vinden wij erg belangrijk:

  • Een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt veel vrijheid en we werken met zelfsturende teams. Ook kun je flexibel en op afstand werken. Er is veel aandacht voor vitaliteit én je krijgt 27 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt. 
  • Werkplezier! We bieden diverse opleidingen en workshops, bootcamptrainingen en onze bedrijfsuitjes zijn in één woord onvergetelijk. 
  • Een gezonde en inspirerende werkomgeving. Er staat dagelijks een heerlijke én vitale lunch voor je klaar. We hebben onze eigen vitaalcoach en hebben zowel aandacht voor het mentale als het fysieke aspect.
Lees meer over werken bij GAC
Verschillende software vacatures

Klinken bovenstaande punten je als muziek in de oren? Neem een kijkje tussen onze uiteenlopende software vacatures en ga op zoek naar je ideale functie. Heb je affiniteit met software als Microsoft Dynamics 365, Power BI of CRM? Wij hebben vast en zeker een passende software vacature voor je!

Software developer vacatures

Ben jij een software developer in hart en nieren? Heb je ervaring met het Microsoft Dynamics 365 platform? Lijkt het je een mooie uitdaging om dit platform te blijven verbeteren en (door)ontwikkelen voor onze klanten? Bekijk snel onze openstaande software developer vacatures. Misschien ben jij wel dé specialist waar we naar op zoek zijn!

Bekijk onze software developer vacature

De werkzaamheden als software developer

Heb je een software developer vacature gezien die perfect bij je past? Wij vertellen je graag meer over de werkzaamheden.

  • Analyseren van functionele, specifieke klantwensen en deze vertalen naar vooruitstrevende technische oplossingen
  • Een proactieve bijdrage leveren aan onze Microsoft Dynamics 365 migratieprojecten tussen diverse versies en systemen
  • Een bijdrage leveren aan de pull requests op Azure DevOps door middel van code reviews op basis van guidelines

Projectmanager software vacatures

Ook voor de leukste projectmanager software vacatures ben je bij GAC aan het juiste adres. Wat ga je dan precies doen? Je bent de spil tussen de klant en je collega’s. Zo vertaal je organisatiedoelstellingen naar projectdoelstellingen, begeleid je software implementatie projecten én zorg je dat klanten hun groeiambities waarmaken. Klinkt goed? Bekijk onze openstaande projectmanager software vacatures en solliciteer direct!

Bekijk onze projectmanager software vacature
"Als projectmanager bij GAC kun je écht het verschil maken!"

Hoe is het om als software projectmanager te werken?

Stel, je solliciteert voor een van onze projectmanager software vacatures. Vervolgens ga je met ons in gesprek. En wat blijkt? We zijn een goede match. Hoe ziet een dag als projectmanager er dan uit? Eén van onze huidige projectmanagers vertelt je er graag meer over. Martijn is projectmanager bij GAC en vertelt je graag meer over deze uitdagende functie. Lees hier het interview!

Is onze software consultant vacature iets voor jou?

Ben jij een echte verbinder? Adviseer je graag? En vind je schakelen tussen verschillende specialismen één van de leukste dingen die er zijn? Dan past onze software consultant vacature wellicht precies in je straatje. Momenteel hebben we bijvoorbeeld de vacature voor CRM Lead Consultant openstaan. In deze functie ben je de verbinder tussen GAC en haar klanten, de veranderende markt én de verschillende specialismen binnen GAC. Heeft deze software vacature je interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

 

Software consultant vacatures

Ben je wat technischer aangelegd? Dan is de Technisch Consultant vacature wat voor jou! In deze functie ben je dé sparringpartner op het gebied van technische vraagstukken. Voor externe projecten, maar ook voor collega’s! Je vertaalt de behoefte van onze klanten door naar passende, technische oplossingen. Past deze software consultant vacature perfect bij jou? Wellicht zien we je snel!

Roos vertelt je meer over het werk als consultant!

Software sales vacatures

Denk je graag mee met klanten en adviseer je ze graag? Vind je het tof om een klant te helpen op het gebied van digitale transformatie? Heb je daarnaast ook verstand van onze software én hoe je die kunt inzetten om de klant verder te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk onze openstaande sales vacatures en ontdek welke het beste bij je past! Meer weten over deze functie? Charon is één van onze pre sales consultants. Hij vertelt je graag meer!

Lees hier het verhaal van Charon
Reageer snel op één van onze software vacatures!

Ben je enthousiast geworden van één van onze software vacatures? Reageer direct! Bij GAC doen we namelijk niet aan formeel solliciteren. Of je nu reageert op een software developer vacature of een software consultant vacature. We maken gewoon kennis met elkaar, zonder CV’s of ellenlange motivatiebrieven. We drinken samen een bak koffie en gaan het gesprek aan. Natuurlijk willen we weten of je geschikt bent, dus een online assessment is mogelijk onderdeel van de sollicitatieprocedure. Zijn we allebei enthousiast? Aan de slag!