Software vacatures bij GAC

Hoe is het om te werken bij GAC?

Oké, we hebben dus heel wat openstaande software vacatures en we vertellen je graag wat de functie-eisen zijn, maar nog liever vertellen we je hoe het is om te werken bij GAC! Om te beginnen staat de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers hoog op onze agenda. Je krijgt bij ons volop de ruimte om koploper binnen jouw vakgebied te worden. We gaan samen voor het realiseren van jouw dromen en persoonlijke doelen. Wij geloven dat teamwork de sleutel tot groei biedt. Daarnaast vinden we de volgende punten ook belangrijk: 

  • Een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt veel vrijheid en we werken met zelfsturende teams. Je kunt flexibel en locatie-onafhankelijk werken. Er is veel aandacht voor vitaliteit en je krijgt bij ons 27 vakantiedagen. Als je maar weer terugkomt!
  • Werkplezier! We bieden diverse opleidingen en workshops, bootcamptrainingen en onze bedrijfsuitjes zijn onvergetelijk. 
  • We zorgen voor een gezonde en inspirerende werkomgeving waarbij er dagelijks een heerlijke én vitale lunch voor je klaar staat. We hebben onze eigen vitaalcoach en hebben niet alleen aandacht voor het fysieke aspect, maar juist voor het mentale aspect.
Lees meer over werken bij GAC
Verschillende software vacatures

Is je interesse gewekt? Je vindt bij ons veel uiteenlopende software vacatures en op deze website kun je op zoek naar de ideale functie voor jou. Heb jij affiniteit met software als Microsoft Dynamics 365, Power BI of CRM? Dan hebben wij misschien wel een passende software vacature voor jou!

Software developer vacatures

Ben jij een software developer in hart en nieren? Heb je ervaring met het Microsoft Dynamics 365 platform en lijkt het je een mooie uitdaging om dit platform te blijven verbeteren en doorontwikkelen voor onze klanten? Dan ben jij misschien wel dé software developer die een van onze vacatures kan invullen!

 

Bekijk onze software developer vacature

De werkzaamheden als software developer

  • Het analyseren van functionele specifieke klantwensen en deze vertalen naar vooruitstrevende technische oplossingen
  • Het leveren van een proactieve bijlage aan onze Microsoft Dynamics 365 migratieprojecten tussen diverse versies en systemen
  • Het leveren van een bijdrage aan de pull requests op Azure DevOps door middel van code reviews op basis van guidelines.

 

Projectmanager software vacatures

Je kunt bij ons ook terecht voor de leukste projectmanager software vacatures! Wat ga je doen als software projectmanager bij GAC? Je bent de spil tussen de klant en je collega’s. Je vertaalt de organisatiedoelstellingen naar projectdoelstellingen, begeleidt software implementatie projecten en zorgt dat klanten hun groeiambities waar kunnen maken!

Bekijk onze projectmanager software vacature
"Als projectmanager bij GAC kun je écht het verschil maken!"

Hoe is het om als software projectmanager te werken?

Stel, je reageert op een van onze projectmanager software vacatures. Je gaat met ons het gesprek aan en je blijkt een goede match. Hoe ziet een dag als projectmanager er dan uit? Daar kan een van onze huidige projectmanagers je meer over vertellen. Martijn is projectmanager bij GAC en vertelt je graag meer over deze uitdagende rol. Lees hier het interview!

Of is onze software consultant vacature meer iets voor jou?

Ben jij een echte verbinder, adviseer je graag en vind je schakelen tussen verschillende specialismen een van de leukste dingen die er is, dan is onze software consultant vacature misschien iets voor jou. Momenteel hebben we bijvoorbeeld een vacature voor CRM Lead Consultant openstaan, waarbij jij de verbinder bent tussen GAC en haar klanten, de veranderende markt en de verschillende specialismen binnen GAC.

Software consultant vacatures

Ben je wat technischer aangelegd, dan is de Technisch Consultant vacature wat voor jou! Je bent dan dé sparringpartner op het gebied van technische vraagstukken voor externe projecten en voor collega’s. Je vertaalt de behoefte van onze klanten door naar passende technische oplossingen!

Roos vertelt je meer over het werk als consultant!

Software sales vacatures

Denk je graag mee met klanten, adviseer je ze graag en vind je het tof om een klant daardoor te helpen op het gebied van digitale transformatie? Heb je daarnaast ook verstand van onze software, alles wat daarbij komt kijken én hoe je het kunt inzetten om de klant verder te helpen? Dan ben je wellicht geschikt voor onze software sales vacatures. Charon is een van onze pre sales consultants en vertelt je graag meer over zijn functie en wat hier zo leuk aan is!

Lees hier het verhaal van Charon
Reageer snel op één van onze software vacatures!

Ben je enthousiast geworden over een van onze software vacatures, reageer dan meteen! Bij GAC doen we namelijk niet aan formeel solliciteren. We maken gewoon kennis met elkaar, zonder CV’s of ellenlange motivatiebrieven. We drinken samen een kop koffie of thee en gaan het gesprek aan. We willen natuurlijk wel even testen of je geschikt bent, dus het kan zijn dat een online assessment onderdeel is van de procedure. Zijn we allebei nog enthousiast? Dan kun je aan de slag!