Welkom bij Werken bij GAC
 • 16 052 Brandbox Sliderh 1900X680 D

  Werken bij GAC?

  Vier redenen om bij GAC te werken

  Kies je voor GAC, dan kies je voor teamwerk, persoonlijke ontwikkeling en gezamenlijk succes. Door samenwerking maken wij groei mogelijk. Kortom: Growing Together.

 • Brandbox GAC Pand Sfeer

  Werken bij GAC?

  Vier redenen om bij GAC te werken

  Kies je voor GAC, dan kies je voor teamwerk, persoonlijke ontwikkeling en gezamenlijk succes. Door samenwerking maken wij groei mogelijk. Kortom: Growing Together.

Edwin Werken Op Jouw Manier 862 572 Px

1. Werk op jouw manier

 

Doelgericht: Jij krijgt de ruimte om je talenten te benutten. Je werkt op basis van heldere doelstellingen en bepaalt zelf hoe je die haalt. Je gebruikt slimme oplossingen, werkt creatief samen en houdt altijd één oog op de finishlijn.

 

Zelfsturing: Je bent ondernemend en plant het liefst je eigen koers. Jij zoekt de vrijheid om op jouw manier, en met jouw gereedschap, te werken. Daarbij stuur je op output.  

 

Duurzame verbindingen: Jij zoekt verbinding met klanten en collega's voor de lange termijn. Jij kan advies geven en bent niet bang om het ook te vragen. Je houdt van samenwerken om zo tot de best mogelijke oplossingen te komen. 

 

Werken bij justin 862 572

2. Ontwikkel je talenten

 

Growing Together: Samen weten we meer, kunnen we meer bereiken en zo de groei realiseren die we ambiëren. Growing Together is de bedrijfsfilosofie van GAC. Die passen we toe bij onze klanten, en ook binnen onze organisatie.

 

Trainingen: Wij geloven in een leven lang leren. Zodra je bij GAC aan de slag bent, gaan we samen op zoek naar trainingen die betrekking hebben op je persoonlijke en professionele groei. Wij ondersteunen je als je je ambities wilt waarmaken.

 

Jong talent programma’s: Via talentontwikkelprogramma's geven we hulp om een goede carrièrestart te maken. Om talent te helpen groeien zijn ervaren experts onmisbaar. GAC zoekt naar een goede balans tussen jong talent en ervaren experts.

Sebastiaan-4-rechts

3. Grootste Dynamics NAV-partner

Aansprekende klanten: Bij GAC werk je voor uiteenlopende bedrijven. Wij zijn actief in de branches productie, groothandel, zakelijke dienstverlening, sociale werkvoorziening en kinderopvang. Wat onze klanten verbindt, is dat ze groei en innovatie als ambitie hebben. Benieuwd voor wie je via ons gaat werken? Bekijk de succesverhalen van onze business units. 

 

#1 Partner, voorop in innovatie: GAC is al enkele jaren op rij de grootste Microsoft Dynamics NAV partner in Nederland. Daar zijn wij niet alleen trots op, het geeft ons ook toegang tot de laatste technische innovaties. Bij GAC heb je de kans om als eerste de nieuwste versie van Dynamics NAV te implementeren. Ook kun je mee naar alle belangrijke events zoals Directions EMEA, het grootste Dynamics NAV event in de wereld. 

 

Partner of the Future: Omdat wij vooruit lopen op wat klanten willen en wat de technologie gaat brengen, zijn wij door Microsoft benoemd tot Partner of the Future. Bij GAC zit je dicht bij het vuur en ben je betrokken bij discussies binnen Microsoft over hoe producten er in de toekomst uit gaan zien.

 

Gac Vitaal M 862 572 Px

4. Informele en gezonde bedrijfscultuur

 

Open pand, open cultuur: Ons pand staat symbool voor onze bedrijfscultuur. Wij staan voor transparantie, flexibiliteit en samenwerking. Of je nu wilt sparren, advies zoekt of even stoom af wilt blazen, je collega’s staan voor je klaar.

 

GAC Vitaal: Wij voeren een duurzaam personeelsbeleid en helpen je de balans tussen werk en privé te bewaken. Daarvoor bieden wij het GAC Vitaal programma met aandacht voor stress- en energiemanagement, beweging, gezond eten en persoonlijke ontwikkeling.

 

Social Events: GAC heeft een actieve personeelsvereniging die regelmatig evenementen organiseert. Maar ook op kleinere schaal nemen we de tijd voor gezamenlijke activiteiten: van een gezellige lunch tot een vrijdagmiddagborrel. 


Bekijk hier je nieuwe werkplek


Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Stuur een open sollicitatie naar jobs@gac.nl.

Wij helpen organisaties groeien door samen te werken binnen onze teams, met onze partners én met onze klanten. Zo verwezenlijken wij professionele en persoonlijke aspiraties. Wij noemen dat Growing Together. Geloof jij ook dat groei ontstaat uit samenwerking? Groei met ons mee en solliciteer!

Vacatures
Chat met ons