Joan Malm | Projectleider

Mijn glazen zijn niet halfvol, maar vol!

Zeg Joan, waar ben jij op dit moment druk mee?

Uiteraard ben ik druk bezig met alle projecten, die lopen altijd door. Daarnaast heb ik zojuist mijn BHAG opgesteld en gepresenteerd binnen het team en ben ik bezig om daar concrete doelen aan te koppelen.

Over BHAG’s gesproken, hoe ziet die van jou eruit?

Ik wil graag wat meer grote, strategische projecten draaien. Ik wil echt het verschil maken. Niet alleen voor GAC, op het gebied van sales. Maar ook voor die klant door echt een goede relatie op te bouwen. Als je het vertrouwen hebt binnen die relatie, kun je als partner gericht stappen met elkaar maken. Gelukkig duren strategische projecten vaak wat langer, waardoor je meer tijd kunt nemen voor het opbouwen van die relatie.

Hoe wordt persoonlijke ontwikkeling dan gestimuleerd binnen GAC?

Je krijgt hier erg veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Er zijn bijvoorbeeld een aantal trainingen die je worden voorgelegd, wat erg prettig is. Ook binnen de coaching gesprekken kun je tot bepaalde inzichten komen, iets waar je je misschien niet direct van bewust was maar wat je uiteindelijk wel verder helpt.

Oh, én vitaliteit is binnen GAC heel belangrijk! Ook op dat gebied worden er cursussen en trainingen aangeboden. Zo heb ik laatst deelgenomen aan een yogatraining en volg ik nu een ademhalings- en focustraining. Fijn dat die mogelijkheid geboden wordt.

Wat vind jij zo leuk aan jouw baan?

De diversiteit! Iedere dag is een verrassing. Ik kan mijn agenda gepland hebben om er aan het einde van de dag achter te komen dat andere zaken mijn aandacht nodig hadden. Dat maakt het werk dynamisch. Een oud werkgever zei ooit tegen mij: “Zodra het werk routine wordt, vind jij het niet meer leuk!” En dat klopt, daarom past deze functie zo goed bij mij.

En hoe zijn de collega’s?

Gezellig maar professioneel. Iedereen heeft echt wel iets over voor elkaar, we proberen elkaar altijd te helpen.

Dit wist jij nog niet over Joan:

Is geen vakantielezer, geen thuislezer, maar een badlezer.

Houdt van Italië: het eten, de temperatuur, de tassen en de schoenen.

Mag je alleen in nood wakker maken of voor een reep Tony’s Chocolonely.

Had graag eens met Nelson Mandela of Martin Luther King om de tafel gezeten.

Heeft een voorliefde voor livemuziek en alles wat daarmee te maken heeft.