Welkom bij Werken bij GAC
  • Werken Bij Lanceer Foto 1900Px

    Groei jij met ons mee?

    Wat leuk dat je onze stagepagina bekijkt! Ons motto is “Growing Together” en dat betekent dat wij ook studenten de kans willen geven om met ons mee te groeien. Als stagiair heb je een vernieuwende blik op onze organisatie, waar wij én jij van kunnen leren en groeien! Na je stage kijken we zelfs nog of je in ons Young Professional programma past! Dat klinkt toch als een heel aantrekkelijke kans?

Kopie 11

Wat voor stage loop jij bij ons?

 

1. Afstudeerstage

Je bent vierdejaars student en je hebt vanuit school een opdracht, of kiest een van de opdrachten die wij op onze vacaturepagina hebben staan. Je doet een onderzoek, een opdracht en/of schrijft je scriptie bij GAC.

 

2. Meewerkstage

Je bent derdejaars student en loopt en werkt mee op een van onze afdelingen. Je brengt je eigen opdracht mee vanuit je opleiding, maar in overleg werk je ook mee met een aantal interessante projecten vanuit GAC.

 

3. Praktijkopdracht

Vanuit je HBO opleiding krijg je de opdracht een project binnen een organisatie uit te voeren. Laat ons weten wat de opdracht inhoudt, en wellicht kun je bij ons terecht!

 
shufang (1)

Wat jij samen met ons kan bereiken

 

Onze missie is om alle organisaties waar wij mee samen werken te laten excelleren in productiviteit en effectiviteit. Dit realiseren wij door hen te begeleiden in het proces van digitale transformatie.

 

Door samen te werken met andere organisaties op de middenmarkt creëren wij groei. Groei voor de klant, en groei voor ons: "Growing Together" noemen wij dat, want samen sta je sterker. Dat is de essentie van GAC.

Kopie 15

Lees hier onze verhalen!

Voor stagiairs, door stagiairs. Wij hebben twee van onze stagiairs gevraagd iets te vertellen over hun stageperiode bij GAC.

Enzo & Coco
Herken jij jezelf hierin?

Onze kernwaarden

Eerlijk 
Wij zeggen wat we vinden en we doen wat we zeggen. Fouten worden gemaakt, maar we leren ervan. Wij boeken samen succes door open en eerlijk te zijn.


Respect
Hoor een ander zoals je zelf gehoord wilt worden. Bij GAC luisteren we naar elkaar en waarderen we ieders inbreng, ook die van onze stagiairs.


Ondernemend
Ben proactief, neem initiatief en zoek continu naar innovatie. Dit verwachten we van onze medewerkers, en ook van onze stagiairs. Op deze manier gaan we voor gezamenlijk resultaat. 


Enthousiast 
Wij denken in mogelijkheden en vanuit passie voor ICT. We gaan vol voor het maximale resultaat en zijn er trots op dat we dit samen kunnen bereiken.


Delen 
We creëren een win-win situatie door kennis te delen en samen te werken. Zo realiseren wij voor alle partijen groei; voor GAC, voor het team en voor de individu, om zo onze belofte waar te maken: 

“Growing Together”

Wat kun je verwachten als je bij ons solliciteert?

 

1. HRM ontvangt jouw CV en motivatie, waarin je vertelt waarom jij bij GAC past. We zien ook graag wat je naast je studie allemaal onderneemt.

  

2. Wij kijken of er binnen de organisatie een match is tussen jouw verwachtingen en wat wij je kunnen bieden. Dan ontvang je een uitnodiging om kennis te komen maken.

 

3. Wanneer er een klik is tussen jou en je toekomstige stagebegeleider, mogen we jou onze nieuwe aanwinst noemen! De afspraken leggen we vast in een stageovereenkomst.

shufang 2

Wat hebben wij jou te bieden?

 

  • Fulltime leren in een high performance organisatie;
  • Voldoende ruimte om aan je schoolopdrachten te werken;
  • Een super leuk en gezellig team;
  • Een stagevergoeding van €400,00 bruto;
  • Kans op een aansluitend traineeship om nog verder te groeien!

 

 

 


Geïnteresseerd in een stage- of afstudeerplek?

Neem contact op met GAC en kijk naar jouw mogelijkheden jobs@gac.nl.

Chat met ons